Omat tietoni
Näet ja saat poistettua kaikki sinusta tallennetut tiedot, vaikka et olisi luonut tiliä. Tunnistamme sinut puhelinnumerolla, koska tilauksesi on tallennettu sen alle.
Jos sinulla on tili, kirjaudu sisään. Tilin tiedot haetaan ja poistetaan omalta sivultasi. Kertakoodi avaa vain tämän numeron alle tallennetut tiedot, ei tiliäsi.